Voor ouders die een nacht willen dóórslapen!
 

Even voorstellen

Mijn naam is Jerney Wermeester, ik kom oorspronkelijk uit de Randstad maar woon inmiddels al 12 jaar in Goirle, een gezellige plaats onder Tilburg. Naast 'de Nachtoppas' ben ik moeder van een zoon van 9 en een dochter van 5 jaar, echtgenote en één dag in de week werkzaam als mondhygiëniste in de gehandicaptenzorg.


Hoe 'De Nachtoppas van Brabant' begon

Toen de stofwolken na de geboorte van ons tweede kindje neergedaald waren en we 's nachts weer door konden slapen, vroeg ik me af: "hoe hebben we het volgehouden de afgelopen maanden?! Waarom heb ik geen hulp gevraagd toen we helemaal óp waren van het slaapgebrek?"
Tja, geen opa en oma in de buurt, vrienden wil je niet lastig vallen met een kleine nachtbraker, en 'het hoort er nu eenmaal bij'...

Zo is het idee ontstaan om een service aan te bieden voor ouders die weer een nachtje dóór willen slapen.

Uit eigen ervaring weet ik dus hoe zwaar de gebroken nachten kunnen zijn met een kleintje. Hoe wanhopig en eenzaam je je kan voelen. En hoe eindeloos die nachten kunnen duren. Maar gelukkig heb ik ook ervaren hoe ontzettend fijn het is als je kindje uiteindelijk wel doorslaapt, je als ouder ook weer een goede nachtrust hebt en het plezier weer overheerst. En nu wil ik andere ouders ontzorgen, zorgen dat ze kunnen ontspannen en hen laten genieten van hun gezin.

Voel je dat je het niet meer vol kunt houden? Heeft de vermoeidheid teveel invloed op je prestaties overdag? Kunnen jullie geen beroep doen op familie zoals opa en oma? Schroom niet en maak gebruik van mijn nachtoppasservice.

Mijn werkgebied is de hele provincie Noord-Brabant. 

 

✅ jarenlang praktijkervaring
✅ EHBO baby&kind
✅ VOG aan te vragen