Voor ouders die willen dóórslapen
 

Recensies

 

 

Lees in het gastenboek hoe ouders het bezoek van De Nachtoppas van Brabant hebben ervaren.

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Mimi & Jasper Lounio
07-03-20 21:57:45
Mijn man en ik hebben een veeleisende baan en twee jongens. Een 6 maanden oud baby en 2,5 jaar oude peuter. Omdat onze baby nog wakker wordt meerdere malen s nachts om te eten, en ik terug moest gaan werken na het ouderschapsverlof werd het echt vermoeiende wakker te worden iedere nacht. En helaas wij hebben geen familie in Nederland. Het vinden van de nachtoppas van brabant was zo'n opluchting! Jerney is erg lief en heeft veel ervaring met kinderen dus we vertrouwden haar van bij het begin. Ze is altijd op tijd geweest, zorgt heel goed voor onze baby en vertelt ons wat gebeurd gedurende de nacht. Ik heb het huilen van de helemaal niet gehoord. Het is zeer ontspannend voor ons geweest om te kunnen doorslapen.
Netteke Gisberts
27-02-20 14:08:56
Jerney past al een tijdje op ons zoontje Lucas die extra zorg nodig heeft omdat Lucas een zorgenkindje is. Dat doet Jerney hartstikke goed en we zijn nog steeds tevreden. Superfijn dat we Jerney nu ook in kunnen huren via het PGB voor ons zoontje.
Miriam Ploegsma
22-01-20 20:46:48
Tijdens mijn kennismakingsgesprek wist ik al dat ik me geen zorgen hoefde te maken (en dat voor een controlfreak als ik!). Wij hebben een meisje van bijna 6 en een tweeling van 10 mnd. Ze heeft mij s’avonds en s’nachts ontzettend fijn geholpen met de jongens en kreeg zelfs de pittigste vd 2 snel in slaap nadat ie ineens wakker werd. Op het juiste moment stapte jij ons leven binnen, dankjewel... Betrouwbaar en een lief mens ben je, Jerney... groetjes van ons
Sareh Bertens
15-01-20 17:55:34
Mijn man en ik wilde een weekendje weg. Best lastig met 3 kids. Maar dankzij de liefste nachtoppas van brabant is het gelukt.
Na het eten is ze opa en oma komen aflossen en samen met de kids lekker gespeeld. Wij werden natuurlijk op de hoogte gehouden met foto’s en berichtjes. ( doet een mama altijd goed om te zien dat alles goed gaat ).
De kids hebben genoten en kunnen niet wachten tot ze weer komt logeren.
Dus wij zeggen Tot snel😉
Ps: onze Zoontjes zijn 7, 5 en 3 jaar oud.
Sanne Jansen
13-06-19 12:41:37
Jerney is een nachtje bij ons geweest en heeft voor ons zoontje van 3 maanden gezorgd. De late voeding en twee voedingen in de nacht heeft zij voor haar rekening genomen.
Omdat onze gezondheid dermate is dat wij een goede nachtrust nodig hadden was Jerney een hele goede uitkomst.
Ze heeft het super gedaan en we hebben echt even een nacht bij kunnen slapen. 's ochtends heeft ze verslag gedaan van de nacht, wat we als erg prettig ervaarden.

Vooraf aan het nachtje oppassen was het contact erg prettig en snel gelegd. Van tevoren is Jerney langs gekomen voor een kennismakingsgesprek. Hiermee wisten we meteen wie er voor onze kleine ging zorgen, dat vonden we erg fijn. Ze is open toegankelijk en erg prettig in de omgang. Er was meteen een klik en en vertrouwd gevoel.

Jerney, super bedankt dat je ons een nachtje rust hebt gegeven! Wanneer we je weer nodig hebben zullen we je zeker benaderen. Ook raden we je aan bij vrienden en familie die ook een nachtje rust nodig hebben en dan heerlijk kunnen bijtanken.
Tonen: 5  10


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram