Voor ouders die weer een nacht willen dóórslapen!
 

Recensies

 

 

Lees in het gastenboek hoe ouders het bezoek van De Nachtoppas van Brabant hebben ervaren.

Gastenboek

Miriam Ploegsma
22-01-20 20:46:48
Tijdens mijn kennismakingsgesprek wist ik al dat ik me geen zorgen hoefde te maken (en dat voor een controlfreak als ik!). Wij hebben een meisje van bijna 6 en een tweeling van 10 mnd. Ze heeft mij s’avonds en s’nachts ontzettend fijn geholpen met de jongens en kreeg zelfs de pittigste vd 2 snel in slaap nadat ie ineens wakker werd. Op het juiste moment stapte jij ons leven binnen, dankjewel... Betrouwbaar en een lief mens ben je, Jerney... groetjes van ons
Sareh Bertens
15-01-20 17:55:34
Mijn man en ik wilde een weekendje weg. Best lastig met 3 kids. Maar dankzij de liefste nachtoppas van brabant is het gelukt.
Na het eten is ze opa en oma komen aflossen en samen met de kids lekker gespeeld. Wij werden natuurlijk op de hoogte gehouden met foto’s en berichtjes. ( doet een mama altijd goed om te zien dat alles goed gaat ).
De kids hebben genoten en kunnen niet wachten tot ze weer komt logeren.
Dus wij zeggen Tot snel?
Ps: onze Zoontjes zijn 7, 5 en 3 jaar oud.
Sanne Jansen
13-06-19 12:41:37
Jerney is een nachtje bij ons geweest en heeft voor ons zoontje van 3 maanden gezorgd. De late voeding en twee voedingen in de nacht heeft zij voor haar rekening genomen.
Omdat onze gezondheid dermate is dat wij een goede nachtrust nodig hadden was Jerney een hele goede uitkomst.
Ze heeft het super gedaan en we hebben echt even een nacht bij kunnen slapen. 's ochtends heeft ze verslag gedaan van de nacht, wat we als erg prettig ervaarden.

Vooraf aan het nachtje oppassen was het contact erg prettig en snel gelegd. Van tevoren is Jerney langs gekomen voor een kennismakingsgesprek. Hiermee wisten we meteen wie er voor onze kleine ging zorgen, dat vonden we erg fijn. Ze is open toegankelijk en erg prettig in de omgang. Er was meteen een klik en en vertrouwd gevoel.

Jerney, super bedankt dat je ons een nachtje rust hebt gegeven! Wanneer we je weer nodig hebben zullen we je zeker benaderen. Ook raden we je aan bij vrienden en familie die ook een nachtje rust nodig hebben en dan heerlijk kunnen bijtanken.
Steven Koppelman
24-03-19 11:23:30
Jerney heeft een nachtje op onze tweeling van 3 maanden gepast. Uitstekende communicatie vooraf, wij hebben lekker een nachtje door kunnen slapen en een mooi verslagje achteraf!
Netteke Gisberts
13-03-19 18:46:20
Vannacht heeft Jerney op ons zoontje Lucas gepast. Lucas is een zorge kindje met een behoorlijke rugzak waardoor papa en mama helemaal uitgeput zijn. De zorg voor Lucas is bijna 24 uur per dag en best heftig. Dit heeft Jerney super goed gedaan. Professioneel maar vooral met aandacht en liefdevol naar Lucas toe. Jerney bedankt voor je goede en liefdevolle zorgen.
Tonen: 5  10