Voor ouders die willen dóórslapen
 

Recensies

 

 

Lees in het gastenboek hoe ouders het bezoek van De Nachtoppas van Brabant hebben ervaren.

Gastenboek

Adriaan & Arienne
22-06-22 22:05:36
Wij waren zo blij en gelukkig dat Jerney tijd had ons te helpen. We hadden net twee baby's en dan is het soms een rollercoaster. Alleen al de gedáchte dat je naar een nachtje doorslapen toeleeft, was geweldig, in die eerste enerverende periode. Jerney is een fantastische oppas. Lief, zachtaardig en met veel gevoel voor de specifieke wensen en noden van het gezin. Zij luistert oprecht. Wij kunnen deze service daarom van harte aanbevelen. Het was voor ons, in de intimiteit van onze woning, vanaf het eerste moment vertrouwd en geruststellend. Jerney, bedankt dat je onze kinderen op zo'n warme en betrokken wijze hebt willen verzorgen.
Mimi & Jasper Lounio
07-03-20 21:57:45
Mijn man en ik hebben een veeleisende baan en twee jongens. Een 6 maanden oud baby en 2,5 jaar oude peuter. Omdat onze baby nog wakker wordt meerdere malen s nachts om te eten, en ik terug moest gaan werken na het ouderschapsverlof werd het echt vermoeiende wakker te worden iedere nacht. En helaas wij hebben geen familie in Nederland. Het vinden van de nachtoppas van brabant was zo'n opluchting! Jerney is erg lief en heeft veel ervaring met kinderen dus we vertrouwden haar van bij het begin. Ze is altijd op tijd geweest, zorgt heel goed voor onze baby en vertelt ons wat gebeurd gedurende de nacht. Ik heb het huilen van de helemaal niet gehoord. Het is zeer ontspannend voor ons geweest om te kunnen doorslapen.
Netteke Gisberts
27-02-20 14:08:56
Jerney past al een tijdje op ons zoontje Lucas die extra zorg nodig heeft omdat Lucas een zorgenkindje is. Dat doet Jerney hartstikke goed en we zijn nog steeds tevreden. Superfijn dat we Jerney nu ook in kunnen huren via het PGB voor ons zoontje.
Miriam Ploegsma
22-01-20 20:46:48
Tijdens mijn kennismakingsgesprek wist ik al dat ik me geen zorgen hoefde te maken (en dat voor een controlfreak als ik!). Wij hebben een meisje van bijna 6 en een tweeling van 10 mnd. Ze heeft mij s’avonds en s’nachts ontzettend fijn geholpen met de jongens en kreeg zelfs de pittigste vd 2 snel in slaap nadat ie ineens wakker werd. Op het juiste moment stapte jij ons leven binnen, dankjewel... Betrouwbaar en een lief mens ben je, Jerney... groetjes van ons
Sareh Bertens
15-01-20 17:55:34
Mijn man en ik wilde een weekendje weg. Best lastig met 3 kids. Maar dankzij de liefste nachtoppas van brabant is het gelukt.
Na het eten is ze opa en oma komen aflossen en samen met de kids lekker gespeeld. Wij werden natuurlijk op de hoogte gehouden met foto’s en berichtjes. ( doet een mama altijd goed om te zien dat alles goed gaat ).
De kids hebben genoten en kunnen niet wachten tot ze weer komt logeren.
Dus wij zeggen Tot snel😉
Ps: onze Zoontjes zijn 7, 5 en 3 jaar oud.
Sanne Jansen
13-06-19 12:41:37
Jerney is een nachtje bij ons geweest en heeft voor ons zoontje van 3 maanden gezorgd. De late voeding en twee voedingen in de nacht heeft zij voor haar rekening genomen.
Omdat onze gezondheid dermate is dat wij een goede nachtrust nodig hadden was Jerney een hele goede uitkomst.
Ze heeft het super gedaan en we hebben echt even een nacht bij kunnen slapen. 's ochtends heeft ze verslag gedaan van de nacht, wat we als erg prettig ervaarden.

Vooraf aan het nachtje oppassen was het contact erg prettig en snel gelegd. Van tevoren is Jerney langs gekomen voor een kennismakingsgesprek. Hiermee wisten we meteen wie er voor onze kleine ging zorgen, dat vonden we erg fijn. Ze is open toegankelijk en erg prettig in de omgang. Er was meteen een klik en en vertrouwd gevoel.

Jerney, super bedankt dat je ons een nachtje rust hebt gegeven! Wanneer we je weer nodig hebben zullen we je zeker benaderen. Ook raden we je aan bij vrienden en familie die ook een nachtje rust nodig hebben en dan heerlijk kunnen bijtanken.
Steven Koppelman
24-03-19 11:23:30
Jerney heeft een nachtje op onze tweeling van 3 maanden gepast. Uitstekende communicatie vooraf, wij hebben lekker een nachtje door kunnen slapen en een mooi verslagje achteraf!
Netteke Gisberts
13-03-19 18:46:20
Vannacht heeft Jerney op ons zoontje Lucas gepast. Lucas is een zorge kindje met een behoorlijke rugzak waardoor papa en mama helemaal uitgeput zijn. De zorg voor Lucas is bijna 24 uur per dag en best heftig. Dit heeft Jerney super goed gedaan. Professioneel maar vooral met aandacht en liefdevol naar Lucas toe. Jerney bedankt voor je goede en liefdevolle zorgen.
Simone van Erp
05-02-19 09:11:48
Jerney heeft een nachtje op onze tweeling van 10 weken gepast en dat ging heel erg goed! Ze nam de late en vroege voeding voor haar rekening en hielp de meisjes in slaap te komen. Wij konden ondertussen rustig doorslapen en even bijkomen, wat heel erg welkom is in deze tijd. Jerney kwam eerst kennismaken wat fijn was, ze schreef alles goed op en had ook nog een verslagje van de nacht gemaakt. Bovenal was ze heel erg lief voor de meisjes wat voor ons het belangrijkste is! Kan het van harte aanbevelen voor ouders van jonge kinderen om met haar te werken of dit cadeau te geven als je weet dat iemand echt een goede nacht kan gebruiken.
Marjolein Fischer
20-12-18 13:27:19
Jerney heeft een nachtje op onze zoon Felix (11 weken) gepast toen wij een feestje gaven. Het was ontzettend fijn om de zorg helemaal uit handen te kunnen geven. Jerney is heel rustig en liefdevol, precies wat kleine babies nodig hebben. Het is heel goed gegaan en ze had zelfs een verslagje gemaakt van hoe de nacht verlopen was. Ik kan het iedereen aanraden, misschien huur ik haar nog wel een keer in als ik echt een keertje lekker door wil slapen :-).
Robin Bruyn van Rozenburg
25-11-18 10:51:09
Onze zoon Chess was 9 weken oud toen Jerny een nacht kwam oppassen.
Ondanks dat Chess het super goed deed konden mijn vriendin en ik wel weer is een goede nachtrust gebruiken van langer dan een paar uurtjes in ons eigen bed!
Je zit in een bepaald ritme/cyclus dat zich elke 2.5/3uur herhaalt.
Dit kan je op een bepaald moment opbreken omdat je zelf niet meer genoeg uren rust/slaapt.
Ideaal dus dat ''De Nachtoppas'' er dus is.
Via email contact gelegd. Vervolgens nam Jerney direct (telefonisch) contact op en hebben we een fijn gesprek gevoerd. Jerney snapte onze ''behoefte''.­ Ze is zelf moeder van 2 en weet dus als geen ander waar wij nu midden inzitten.
De vervolgstap was dat Jerney bij ons thuis kwam. Dit voelde gelijk erg prettig en vertrouwd. Jerney is zo'n persoon aan wie je je kindje met een gerust hart toevertrouwd.
Wij konden met een gerust hard gaan slapen. We zijn rond 23.00u naar bed gegaan en als een blok in slaap gevallen. Om 7.00u wakker geworden! Wat kan een goede nacht lekker zijn! Je voelt je als herboren en je bent weer helemaal opgeladen!
Gauw kijken hoe het met Jerney en Chess is gegaan. Een fijne mondelinge samenvatting gehad van de nacht.
Was helemaal goed gegaan, maar het was ook nog even spannend voor Jerney. Haar luchtbed bleek namelijk lek te zijn en liep dus gedurende de nacht heel langzaam leeg. Gelukkig hebben wij wel goed geslapen daar ging het tenslotte om :P!
Wij kunnen er voorlopig weer even tegenaan maar gaan Jerney zeker nog eens vragen om een nachtje op te komen passen!:)
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram