Voor ouders die willen dóórslapen
 

Recensies

 

 

Lees in het gastenboek hoe ouders het bezoek van De Nachtoppas van Brabant hebben ervaren.

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Sanne Jansen
13-06-19 12:41:37
Jerney is een nachtje bij ons geweest en heeft voor ons zoontje van 3 maanden gezorgd. De late voeding en twee voedingen in de nacht heeft zij voor haar rekening genomen.
Omdat onze gezondheid dermate is dat wij een goede nachtrust nodig hadden was Jerney een hele goede uitkomst.
Ze heeft het super gedaan en we hebben echt even een nacht bij kunnen slapen. 's ochtends heeft ze verslag gedaan van de nacht, wat we als erg prettig ervaarden.

Vooraf aan het nachtje oppassen was het contact erg prettig en snel gelegd. Van tevoren is Jerney langs gekomen voor een kennismakingsgesprek. Hiermee wisten we meteen wie er voor onze kleine ging zorgen, dat vonden we erg fijn. Ze is open toegankelijk en erg prettig in de omgang. Er was meteen een klik en en vertrouwd gevoel.

Jerney, super bedankt dat je ons een nachtje rust hebt gegeven! Wanneer we je weer nodig hebben zullen we je zeker benaderen. Ook raden we je aan bij vrienden en familie die ook een nachtje rust nodig hebben en dan heerlijk kunnen bijtanken.
Steven Koppelman
24-03-19 11:23:30
Jerney heeft een nachtje op onze tweeling van 3 maanden gepast. Uitstekende communicatie vooraf, wij hebben lekker een nachtje door kunnen slapen en een mooi verslagje achteraf!
Netteke Gisberts
13-03-19 18:46:20
Vannacht heeft Jerney op ons zoontje Lucas gepast. Lucas is een zorge kindje met een behoorlijke rugzak waardoor papa en mama helemaal uitgeput zijn. De zorg voor Lucas is bijna 24 uur per dag en best heftig. Dit heeft Jerney super goed gedaan. Professioneel maar vooral met aandacht en liefdevol naar Lucas toe. Jerney bedankt voor je goede en liefdevolle zorgen.
Simone van Erp
05-02-19 09:11:48
Jerney heeft een nachtje op onze tweeling van 10 weken gepast en dat ging heel erg goed! Ze nam de late en vroege voeding voor haar rekening en hielp de meisjes in slaap te komen. Wij konden ondertussen rustig doorslapen en even bijkomen, wat heel erg welkom is in deze tijd. Jerney kwam eerst kennismaken wat fijn was, ze schreef alles goed op en had ook nog een verslagje van de nacht gemaakt. Bovenal was ze heel erg lief voor de meisjes wat voor ons het belangrijkste is! Kan het van harte aanbevelen voor ouders van jonge kinderen om met haar te werken of dit cadeau te geven als je weet dat iemand echt een goede nacht kan gebruiken.
Marjolein Fischer
20-12-18 13:27:19
Jerney heeft een nachtje op onze zoon Felix (11 weken) gepast toen wij een feestje gaven. Het was ontzettend fijn om de zorg helemaal uit handen te kunnen geven. Jerney is heel rustig en liefdevol, precies wat kleine babies nodig hebben. Het is heel goed gegaan en ze had zelfs een verslagje gemaakt van hoe de nacht verlopen was. Ik kan het iedereen aanraden, misschien huur ik haar nog wel een keer in als ik echt een keertje lekker door wil slapen :-).
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram